Krachtige dorpen

Nieuw subsidiestelstel

Roerdalen krijgt een nieuw subsidiestelsel. Bekijk de video op Youtube met uitleg van verschillende verenigingen.

Evenementen in Roerdalen

Verenigingen organiseren diverse leuke activiteiten en evenementen in de gemeenten. Alle informatie voor een middag of avond uit in Roerdalen vindt u op www.eropuitinroerdalen.nl.

Word vrijwilliger

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. Wilt u zich ook inzetten voor een ander? Bekijk hier de mogelijkheden.

www.roerdalen.nl

Dit is een officiële website van de gemeente Roerdalen. Neem ook een kijkje op www.roerdalen.nl.

Meer nieuws

 • Op 12 februari 2019 was er weer een bijeenkomst met de werkgroep. Tijdens dit overleg over de nieuwe invulling van het vroegere sportpark, besprak de groep de voorstellen gemaakt door BTL.

  Meer nieuws
 • Op donderdag 24 januari was in Dorpshuis De Roerparel in Sint Odiliënberg de eerste werkbijeenkomst over de toekomst van de sportvelden.

  Meer nieuws
 • Op 29 november 2018 vond in het nieuwe dorpshuis de Roerparel het Dorpsgesprek Sint Odiliënberg plaats.

  Meer nieuws
 • Betrap jij jezelf wel eens op het wegwerpen van spullen die eigenlijk nog prima werken? En vind je het moeilijk om beschadigde spullen te repareren? Dan biedt het Repair Café in St. Odiliënb…

  Meer nieuws
Meer nieuws

Samen doen! Doet u mee?

Inwoners, ondernemers, verenigingen en gemeente Roerdalen bepalen samen wat belangrijk is voor de toekomst van Roerdalen. Iedereen neemt hierbij zijn eigen verantwoordelijk en neemt actie. Alleen of gezamenlijk. Die doen we onder het motto Samen Doen! Doet u mee?

Op deze website delen we initiatieven van inwoners die al succesvol aan de slag zijn gegaan. En leest u over de voortgang van de ideeën, wensen, acties die op 20 april 2017 zijn opgehaald en nu verder vorm krijgen.